Hotellfakta

Hotell Aston ligger smidigt vid gågatan

Hotell Aston ligger mitt i centrala Karlskrona, precis intill gågatans början. Det är nära till det mesta så som shopping, museer och restauranger. Hotellet ligger på tredje och fjärde våningen och detta bidrar till en lugn atmosfär trots att hotellet ligger mitt i centrum. I matsalen har du utsikt över Karlskronas gågata.

Hotell Aston har kallats för Ubåtshotellet då alla journalister bodde här när U-137 gick på grund i Karlskronas skärgård. I matsalen hänger en del bilder från denna händelse. Hotell Aston har haft många långliggare och det syns på resten av tavlorna som är uppsatta på hotellet. Det finns många bilder från olika båtar, detta berodde på att besättningen bodde på hotellet när deras båt restaurerades på varvet. I korridorerna finns det en stor tavla med olika Karlskronamotiv som är målad av den lokala konstnären Susanne Martin.

Hotellet har renoverats i olika omgångar. Det bidrar till att rummen är personliga och i olika stilar. Alla badrum är renoverade och har blivit större, vissa rum har i detta ändamål försvunnit och det har tillkommit fler dubbelrum. Även på Hotell Aston har vi tagit hjälp av det lokala inredningsföretaget  ”The Home Company”. Detta samarbete har resulterat i spännande och varierande lösningar med moderna möbler och klassiska material. När hörnrummet på andra våningen renoverades blev det nästan helt vitt, fantastiskt harmoniskt. Du blir lugnet själv i detta rum.

Över årsskiftet 2016/17 så stängde vi Aston 1,5 månad och totalrenoverade 11 rum som fick specialbyggda möbler, designerlampor och rofyllda färgkombinationer.

Över årsskiftet 2017/18 stängde vi igen och renoverade resten utav rummen. Vi fortsatte i samma stil, men denna gång med hotellmöbler från Italien.

När du gör din bokning får du gärna ha önskemål om var du vill bo.

I lobbyn, samt i alla rummen finns trådlöst internet som är gratis för våra gäster.

Besök även Hotell Aston på Facebook

Boka hotellrum till WEB-PRIS genom att klicka här > HOTELL ASTON