Bekväma företagslägenheter

Hos vårt systerhotell, Hotell Conrad har vi tillgång till drygt 50 företagslägenheter som hyrs ut till företag vecko- eller månadsvis. Samtliga företagslägenheter är utrustade med TV, gratis bredband samt kök eller pentry. Separat tvättstuga finns att tillgå för alla hus. Lägenheterna är möblerade och städning ingår varje vecka. I städningen ingår även byte av sänglinne och handdukar.

På V Vittusgatan 5 är alla lägenheter renoverade. Huset består av 20 lägenheter, ettor, tvåor och treor. Det är nya kök från Ballingslöv, nytt badrum, väggar, golv och säkerhetsdörrar. Även korridorerna och entrén har fått en ansiktslyftning och Home Company har levererat möblerna.

På V.Köpmansgatan 12 är alla lägenheter nyrenoverade. De har moderna möbler, ljusa väggar med stilrena tapeter. I detta huset finns 12 lägenheter – ettor och tvåor.

Har du några frågor angående våra lägenheter så kan du maila till apartment@hotellconrad.se. Detta gäller även dig som redan bor i lägenhet hos oss, det är inte alltid receptionspersonalen sitter på rätt information angående lägenheterna – använd mailadressen istället så kommer du till rätt person med en gång.

Storlek

Hotell Conrad kan erbjuda allt från små ettor med pentry till stora nyrenoverade treor med kök.

De flesta av våra stora företagslägenheter finns på Västra Vittusgatan 5. I huset bredvid Hotell Conrad hittar ni ettor och tvåor och på Hantverkargatan finns det mest ettor med pentry men även några ettor och en tvåa med kök.

Priser

Priserna varierar beroende på lägenhetens storlek och standard, för aktuell tillgänglighet och prisuppgift maila till apartment@hotellconrad.se. Du kan hyra per månad, vecka eller dag.

Långtidsboende

Lägenheterna är mycket efterfrågade. För dess tillgänglighet, vänligen kontakta Hotell Conrad på mail: apartment@hotellconrad.se

Här finns lägenheterna

Ni hittar alla våra företagslägenheter i centrala Karlskrona.

Hitta snabbt